Despre noi

 
October Tools este o societate comerciala cu capital privat, integral romanesc. Societatea a fost infiintata in anul 2006 pentru a veni in sprijinul companiilor care realizeaza operatii de prelucrare prin aschiere.

October Tools s-a specializat in furnizarea de solutii tehnice in prelucrarea metalelor, atat al distributiei sculelor de inalta peformanta cat si prin oferirea de consultanta in optimizarea procesului tehnologic. Scopul nostru este de a furniza servicii si produse de calitate in concordanta cu tehnologiile actuale, deasemenea de a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu produse provenite de la producatori cu traditie si renume din Europa si Statele Unite.

Asiguram o gama variata de scule din carburi metalice (freze si burghie monobloc, placute amovibile) cat si Hss, HssE (freze, burghie, tarozi, filiere si alezoare). Deasemenea va stam al dispozitie si cu oferta de port scule si conuri ISO.

Toate produsele distribuite de firma noastra sunt conforme cu standardele de calitate ISO 9001/9002

Cooperarea stransa cu partenerii nostri externi cat si cu beneficiarii produselor noastre ne ajuta sa facem fata provocarilor tehnologice actuale.